Вакансія: Спеціаліст/ка з роботи зі ЗМІ та комунікацій (Media and Communications Officer)

Про роль

Щоб змінити ситуацію з правами людини на краще, наш голос має бути почутим. Ваші інноваційні та ефективні медіа стратегії матимуть ключове значення для цього. Ви поширюватимете наші повідомлення різними шляхами, починаючи з нашого сайту до блогів, від телебачення та радіо до традиційної друкованої преси. Спільно з командою ви будете розробляти та втілювати діджитал-стратегію. У той же час, ви будете постійно моніторити та аналізувати нашу присутність у засобах масової інформації та забезпечувати відповідність зовнішніх комунікацій корпоративним стандартам. Це означає, що Ви будете тісно співпрацювати з дослідниками/дослідницями та міжнародними експертами та експертками організації, а також налагоджувати міцні відносини з журналістами та журналістками. Але чи писатимете ви вражаючі тексти, чи створювати комунікаційні компоненти для правозахисних кампаній, або організовуватимете заходи для ЗМІ, ви матимете переконатися, що наша комунікація завжди послідовна, ефективна, стратегічна та орієнтована на результат.

Про вас

Ви вже довели свою професійність в якості журналіста/ки, прес-секретаря чи PRспеціаліста/ки, в ідеалі, в галузі прав людини або дотичних. Більш того, знаєте регіональні та національні засоби масової інформації, а також маєте контакти з ключовими друкованими та онлайн виданнями та телеканалами. Ви можете всебічно проаналізувати нашу медійну діяльність та маєте бачення як її можна покращити у визначений період часу через нашу співпрацю. І, звичайно ж, ваші навички спілкування та письмові навички – через широкий спектр каналів –відмінні. Крім того, ви маєте досвід успішного проведення інформаційних кампаній та заходів для ЗМІ, а також хороше розуміння медіа тенденцій. Вільне володіння українською, російською та англійською мовами є абсолютно необхідним. Навички роботи з відеокамерою, відеоредакторами та MacOS вітаються, але не обов’язкові.

Про нас

Наша мета проста: покласти край порушенням прав людини. Ми – незалежна, міжнародна і впливова організація, яка проводить кампанії задля досягнення справедливості, свободи та правди, де б вони не заперечувалися. Наш рух налічує вже понад сім мільйонів прихильників та прихильниць, які змінюють ситуацію з правами людини у 150 країнах світу. Та чи здійснюємо ми тиск через якісні дослідження або пряму адвокацію, масові демонстрації чи он-лайн кампанії, нас надихає надія змінити світ на краще. Ми намагаємось змінювати життя людей на краще.

Переглянути детальнішу інформацію про вакансію (посадову інструкцію):

Кінцева дата подання заявок: 19 квітня 2020

Терміновий контракт: 6-8 місяців з можливістю продовження.

Зарплата: 1000 – 1100 євро в місяць (еквівалент в гривні). Робота в офісі Amnesty International Україна, який знаходиться у м. Київ.

Щоб подати заявку, будь ласка, надішліть своє резюме та супровідний лист англійською мовою, в якому вкажіть, як ви відповідаєте критеріям, викладеним у розділі «Про вас», чому ви вважаєте, що є найкращим кандидатом/кандидаткою на цю роль. Документи надсилати на адресу [email protected], тема повідомлення «Media and Communications Officer». Супровідні листи, які не пояснюють, яким чином ви відповідаєте критеріям чи подані не англійською мовою, розглядатися не будуть.

Будь ласка, зверніть увагу, що ми контактуватимо лише з кандидатами(ками) запрошеними на співбесіду.

Твердження рівності:

Amnesty International як роботодавець надає рівні можливості щодо працевлаштування. Ми прагнемо підтримувати та поширювати розмаїття та рівність серед своїх працівників та працівниць.