Вакансія координаторки/а з росту та активізму Amnesty International в Україні

5 листопада 2019

Про роль

Головними обов’язками Координаторки/а з росту та активізму буде робота над:

• збільшенням кількості та різноманіття людей, залучених до різних активностей Amnesty International (далі – АІ),

• формуванням та втіленням довготермінової співпраці у різних форматах з активіст(к)ами у Києві та регіонах України;

• формуванням образу правозахисного активізму та АІ як правозахисного активістського руху для досягнення позитивних змін з правами людини, як в Україні, так і в світі.

Вимоги до кандидаток/ів

Успішною/им будуть кандидатка/ат:

• із досвідом роботи із залучення та мобілізації людей у рамках різноманітних суспільних кампаній/програм/активностей, організації та проведення інформаційно-освітніх активностей (тренінгів та інших активностей з неформальної освіти, вебінарів, інтерактивних освітніх заходів тощо), менторства та координування, у тому числі дистанційно, людей, залучених до проектів;

• готова/ий представити стратегічне бачення розвитку напряму “активізм” та запропонувати короткий план заходів для його реалізації;

• пунктуальна/ий та здатна/ий дотримуватися термінів і визначати пріоритети;

• здатна/ий працювати в команді та адмініструвати роботу за кількома напрямами одночасно;

• готова/ий до періодичних відряджень у різні населені пункти для налагоджування контактів та співпраці з місцевими активіст(к)ами;

• що вільно володіє українською, англійською та російською мовами та готова/ий їх використовувати у щоденній роботі.

Бажаним є досвід роботи/активізму в рамках правозахисної тематики, обізнаність та розуміння ситуації з правами людини в Україні. Досвід співпраці/комунікації з дискримінованими/стигматизованими групами є додатковою перевагою.

Бажаним є досвід проектного менеджменту та ведення первинної звітності в рамках організації заходів (поїздки, тренінги тощо).

Про нас

Amnesty International  – міжнародна правозахисна організація/рух, що має на меті провадити дослідження і кампанії, спрямовані на припинення порушень та захист прав людини. Правозахисний рух АІ спирається на підтримку людей, що поділяють цінності прав людини і готові долучатися до правозахисної діяльності та поширювати ідеї прав людини. Наразі таких людей налічується близько 7 мільйонів у понад 150 країнах світу.

Умови працевлаштування та заявка

• Контракт: повна зайнятість.

• Випробувальний термін тривалістю 3 місяці.

• Медичне страхування, зарплата в еквіваленті 1000 євро в місяць.

• Робота в офісі Amnesty International в Україні, який знаходиться у м. Київ.

ЗАЯВКА

Будь ласка, надішліть супровідний лист (тема листа: GROWTH AND ACTIVISM COORDINATOR) з описом Вашої мотивації, а також того, як ваші досвід, навички та знання відповідають вимогам до посади і ваше повне резюме (без фото) на [email protected].

Супровідний лист і резюме повинні бути англійською мовою. Супровідні листи, які не пояснюють, яким чином Ви відповідаєте вимогам до кандидаток/кандидатів, або подані не англійською мовою, розглядатися не будуть. Будь ласка, зверніть увагу, що ми контактуватимемо лише з кандидатками/ами, запрошеними на співбесіду.

Останній термін подачі заявок: 24 листопада 2019

Твердження рівності:

Amnesty International як роботодавець надає рівні можливості щодо працевлаштування.  Ми прагнемо  підтримувати та поширювати розмаїття й рівність серед своїх працівниць/ків.